Voordelen voor Hulkenberg medewerkers

Bij Hulkenberg bieden wij onze medewerkers niet alleen goede opleidingsmogelijkheden, maar ook gratis drankjes, leuke bedrijfsfeesten en nog veel meer. Ontdek alle voordelen.

Gratis drankjes | Hulkenberg

Gratis drankjes

Voor onze medewerkers zijn gratis drankjes zoals koffie, thee, water of frisdrank verkrijgbaar. Tijdens de lunch- en koffiepauzes komen alle collega's samen in de kantine.

Opleidingsmogelijkheden | Hulkenberg

Opleidingsmogelijkheden

Of het nu gaat om stages, leerbanen of (afstudeer)onderzoeken, Hulkenberg ondersteunt een breed scala aan opleidingsmogelijkheden en is bovendien een erkend leerbedrijf.

Vers fruit | Hulkenberg

Vers fruit

Fruit op de werkvloer is niet alleen goed voor het versterken van de concentratie, maar ook voor de motivatie. Daarom wordt er bij Hulkenberg twee keer per week vers fruit geleverd voor alle medewerkers.

Feesten en borrels | Hulkenberg

Feesten en borrels

Bij Hulkenberg wordt niet alleen gewerkt, maar ook gefeest. Naast de jaarlijkse zomerbarbecue en de kerstborrel, vieren wij ook bedrijfs- en personeelsjubilea.

Samen sportief | Hulkenberg

Samen sportief

Bij Hulkenberg ondersteunen wij de sportieve activiteiten van onze medewerkers, bijvoorbeeld met bedrijfswandelingen of bedrijfsfietsen. Wij bieden ook stopcontacten voor e-bikes in onze overdekte fietsenstalling.

Gebak op je verjaardag | Hulkenberg

Gebak op je verjaardag

Ben je jarig? Dat vieren wij graag samen met jou. Zoek een taart uit die alle medewerkers bij de koffie krijgen. Of het nou gaat om gebak, appelflappen of saucijzenbroodjes, onze lokale bakker heeft een groot assortiment.

Pauze buitenshuis | Hulkenberg

Pauze buitenshuis

Naast een ruime kantine, waar ook regelmatig een potje tafelvoetbal wordt gespeeld, zijn er ook veel gemoedelijke plekjes buiten het bedrijf. Onze binnenplaats biedt zitmogelijkheden in de zon en is ook een geliefde plek voor de vrijdagmiddagborrel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief