Manuel en Marijn

Waarom stage lopen bij Hulkenberg?

Als je bij ons werkt, dan ben je eigenlijk actief voor het bedrijfsleven in héél Nederland en ook daar buiten. Als groothandel in logistieke ladingdragers leveren wij in vrijwel alle bedrijfstakken: van de automotive en de farmacie tot de horeca en de levensmiddelenindustrie.

Ons assortiment telt meer dan 2.000 unieke producten. Door de diversiteit in klanten en producten is iedere werkdag bij ons weer compleet anders.

En niet onbelangrijk: je loopt stage bij een fijne club mensen. Ieder is specialist in zijn of haar eigen vakgebied. We zijn een internationaal team bestaande uit Nederlandse, Belgische en Duitse collega's. Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur? Lees erover in 'Dit is Hulkenberg - over collega's, cultuur en koffie.' 

Meer informatie over werken en leren bij Hulkenberg

Ben je benieuwd wat wij voor jouw opleiding en loopbaan kunnen betekenen? Voor meer informatie over werken en leren bij Hulkenberg, neem je contact met ons op, telefoonnummer +31 (0)314 664400 of solliciteer direct. Stuur jouw cv met motivatie naar vacature@hulkenberg.nl.

Hoe is het om stage te lopen bij Hulkenberg? Miryanna, Wouter, Kay, Robin en Marijn vertellen er over. Lees hun ervaringen en tips in dit artikel.

Stage lopen bij Hulkenberg
Stage lopen bij Hulkenberg
Stage lopen bij Hulkenberg
Stage lopen bij Hulkenberg

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief