Dit is Hulkenberg - over collega’s, cultuur en koffie

Je brengt doorgaans meer tijd door met je collega’s dan met je familie en vrienden. Een fijn contact op de werkvloer vinden wij daarom erg belangrijk. Wij willen op een prettige manier samenwerken en ook dat iedereen het gevoel heeft erbij te horen. Wij zijn één club, op welke afdeling en op welke locatie je ook werkt. Daarom zoeken we elkaar regelmatig op. Zo vind je ons iedere doordeweekse ochtend rond 9:45 uur in de kantine. We drinken er met z’n allen een kop koffie of thee. Het weekend wordt doorgenomen, grappige anekdotes vliegen de tafel over en natuurlijk gaat het ook even over voetbal.

Met ruim 50 collega’s is ‘t soms volle bak. Onze kantine is de plek waar al onze afdelingen samenkomen, bijvoorbeeld met de lunch en de middag koffiepauze. Ook onze jubilarissen worden er in het zonnetje gezet. Wist je dat zeker twintig procent van de collega's al meer dan 20 jaar bij ons in dienst zijn? Zelfs onze allereerste werknemer werkt na ruim 39 jaar nog steeds bij Hulkenberg. Daar zijn we heel trots op!

Montferland Run 2017

Beste beentje voor

Wij zijn bij Hulkenberg een sportief stel. We fietsen, lopen hard, wandelen, skeeleren, darten, vissen, zwemmen, skiën, boksen, fitnessen, tennissen, mountainbiken en doen aan American football en aquarobic. De één heel fanatiek, de ander wanneer het uitkomt. Soms pakken we onze sportieve hobby’s samen op, zoals in 2017 en 2018. Toen liep een groep collega’s mee met de Montferland Run.

Op onze parkeerplaats staan vaak minstens zoveel fietsen als auto's. Alhoewel, als het regent ... dan even niet. Voor de e-bikers onder ons zijn er stopcontacten in de overdekte fietsenstalling. 

De belangrijkste bijzaak in het leven

Het meest besproken thema in onze kantine is toch wel voetbal. Veel collega’s droomden als kind van een carrière als profvoetballer. Ieder beleefde zijn of haar eigen gloriemoment op het groene veld. Inmiddels uit de liefde zich vooral in het bezoeken van voetbalwedstrijden en de gezamenlijke nabeschouwing tijdens onze koffie- en lunchpauzes. En dat gaat niet alleen over De Graafschap; fans van verschillende clubs uit de Nederlandse eredivisie en de Duitse Bundesliga zijn bij ons goed vertegenwoordigd.

Vrijmibo's en bbq's in eigen tuin

In de lunchpauze wordt de voetbalcompetitie hervat met een potje tafelvoetbal. Dit kan er wel eens fanatiek aan toe gaan. De balletjes vliegen je soms om de oren. Andere collega’s gaan voor lichaamsbeweging buiten de deur. Zij maken een pauzewandeling door de wijk of door de kasteelstad ’s-Heerenberg. Op donderdag is hier markt. Ideaal om even een visje te halen :-) 

In onze binnentuin staan picknicktafels voor een ontspannen pauze in de buitenlucht. Onze bloemrijke binnentuin is ook een hele fijne plek voor onze vrijmibo's en befaamde zomerbarbecues. Collega Erik is onze onbetwiste barbecuekoning, maar alle hulp is welkom.

Zomerbarbecue
Zomerbarbecue
Zomerbarbecue
Zomerbarbecue
Zomerbarbecue

Achterhoekers

Hulkenberg is een familiebedrijf met een Achterhoekse mentaliteit. We zijn een hechte club waar iedereen elkaar kent en voor elkaar klaar staat. Heb je een vraag, dan loop je zo bij elkaar binnen. De lijnen zijn kort. Goede ideeën pakken we op en voeren we uit, bij voorkeur met de inzet van ons eigen vakmanschap en onze eigen middelen. We houden graag de regie door de dingen zelf te doen, met elkaar.

Koffie?

Wil je meer weten over ons bedrijf, neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we een koffieafspraak plannen om nader kennis te maken. Bekijk ook onze vacatures of verras ons met een open sollicitatie. Dat vinden we leuk!

 

Groepsfoto 40-jarig jubileumfeest Hulkenberg | 21 mei 2022
Groepsfoto 40-jarig jubileumfeest Hulkenberg | 21 mei 2022

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief