Werken bij Hulkenberg


Hulkenberg groeit en de vraag naar onze producten ook. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wij leveren efficiënte logistieke oplossingen; voornamelijk uit kunststof en vaak op maat gemaakt. Wij zijn pas tevreden als onze klant echt geholpen is. Heb jij dat ook? Dan pas jij goed in ons team!

Hoe het is om bij Hulkenberg te werken, hebben we omschreven in onze bedrijfscultuur. Zo leer je ons alvast een beetje kennen en kun je de sfeer proeven. Je wilt graag solliciteren, maar hoe nu verder? Kijk dan voor meer informatie op de pagina over onze sollicitatieprocedure. Wil je stagelopen bij Hulkenberg of ben je op zoek naar een leerbaan? Wij zijn een erkend leerbedrijf voor verschillende functies. Lees de ervaringen van onze oud-stagiairs of neem direct contact met ons op.

Hieronder vind je onze actuele vacatures. Staat er geen passende functie voor je tussen, stuur ons dan een open sollicitatie, we zijn benieuwd naar je sollicitatie!

Onze vacatures:

 • Vacature | Medewerker logistiek en werkplaats | ‘s-Heerenberg

  13-2-2023

  Samen met je collega's zorg je ervoor dat bestellingen compleet, onbeschadigd en op tijd bij onze klanten arriveren. Je draait mee in het hele logistieke proces: van ontvangst en opslag van binnenkomende goederen tot orderpicking en het verzendklaar maken van orders.

  Lees verder
 • Logistiek medewerker

  29-8-2022

  Samen met je collega's zorg je ervoor dat bestellingen compleet, onbeschadigd en op tijd bij onze klanten arriveren. Je draait mee in het hele logistieke proces: van ontvangst en opslag van binnenkomende goederen tot orderpicking en het verzendklaar maken van orders.

  Lees verder

Over Ons:

Link: https://www.hulkenberg.nl/werken-bij/dit-is-hulkenberg-over-collegas-cultuur-en-koffie.aspx

Dit is Hulkenberg - over collega’s, cultuur en koffie

Je brengt doorgaans meer tijd door met je collega’s dan met je familie en vrienden. Een fijn contact op de werkvloer vinden wij daarom erg belangrijk. Wij willen op een prettige manier samenwerken en ook dat iedereen het gevoel heeft erbij te horen. Wij zijn één club, op welke afdeling en op welke locatie je ook werkt. Daarom zoeken we elkaar regelmatig op.

Lees verder

Link: https://www.hulkenberg.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure.aspx

Sollicitatieprocedure

Je hebt gesolliciteerd, wat gebeurt er nu? We sturen je in ieder geval zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat jouw sollicitatie goed is aangekomen. In dit artikel lees je hoe wij daarna jouw (open) sollicitatie intern oppakken.

Lees verder

Link: https://www.hulkenberg.nl/werken-bij/geen-passende-vacature-stuur-dan-een-open-sollicitatie.aspx

Geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie

Heb je interesse in ons bedrijf, dan zijn wij benieuwd naar jou. Laat daarom hier jouw visitekaartje achter. Dat kan heel eenvoudig door het sollicitatieformulier in te vullen. Zo weten wij waar jouw interesses en talenten liggen en kunnen wij heel gericht onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Lees verder

Link: https://www.hulkenberg.nl/werken-bij/hoe-is-het-om-stage-te-lopen-bij-hulkenberg.aspx

Hoe is het om stage te lopen bij Hulkenberg?

Een stage bij Hulkenberg kan een vliegende start zijn van jouw loopbaan. Zo zijn meerdere collega's ooit bij ons begonnen als stagiair.

Lees verder

Link: https://www.hulkenberg.nl/werken-bij/stages-en-leerbanen-bij-hulkenberg.aspx

Stages en leerbanen bij Hulkenberg

Waar je goed in bent en waar je blij van wordt, dat staat niet gedrukt in studieboeken. Je talenten en passies ontdek je in het werkveld. Daarom zijn stages en leerbanen zo zinvol.

Lees verder

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief