Jubileumlogo Hulkenberg 40 jaar

1981 - 2021 Hulkenberg bestaat 40 jaar

In 2021 bestaan wij 40 jaar. In vier decennia is er veel gebeurd, maar de kern van wie we zijn is onveranderd gebleven. Met aandacht, vakmanschap en onze Achterhoekse no-nonsense mentaliteit leveren wij efficiënte logistieke oplossingen, voornamelijk uit kunststof. Onze producten verbeteren de logistiek in tal van branches. Hierbij is de ervaring in de ene branche vaak een inspiratie voor een andere bedrijfstak.

Een mooi voorbeeld van zo'n kruisbestuiving zijn de Techrack korven voor onderdelenreiniging. Deze zijn ontstaan door de succesformule van onze 3-in-1 vaatwaskorven voor de horeca en de gastronomie. Maar ook nieuwe producten zoals de ET transportcontainer en productmodificaties zoals de XXL palletbox brachten we op de markt. Stuk voor stuk producten en maatwerkoplossingen waarmee onze klanten echt geholpen zijn.

Naast groei in producten nam bij ons ook het aantal mensen, middelen en magazijnruimte toe. Benieuwd hoe de afgelopen 40 jaar voor ons zijn geweest? Reis in vogelvlucht door vier decennia Hulkenberg: van de jaren '80, de jaren '90, de jaren '00 en de jaren '10 tot vandaag de dag.

jaren '80
jaren '80
jaren '90
jaren '90
jaren '00
jaren '00
jaren '10
jaren '10
jaren '20
jaren '20

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief