Hulkenberg en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Voor ons is MVO een werkwoord. Wij zijn actief betrokken bij lokale maatschappelijke instellingen als het Ridderschap van Huis Bergh, het KVO-Bde BerghBorrel en 't Bosman Huus te Lengel.

Evenwicht tussen People, Planet and Profit

Maar ook in ons dagelijks werk is het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk voor ons. Wij willen zuinig omgaan met onze omgeving en maken daarom weloverwogen keuzes die een evenwicht nastreven tussen People, Planet and Profit (triple P). Onze producten zijn daar een goed voorbeeld van. Onze pallets, palletcontainers en stapelbakken uit kwalitatief hoogwaardig kunststof hebben een lange levensduur. Alle producten kunnen bovendien hergebruikt worden. Wij nemen gebruikte kunststof producten namelijk in voor recycling. Zo dragen wij bij aan de afvalreductie en aan een duurzame toepassing van grondstoffen.

Ook in onze direct omgeving op ons eigen bedrijventerrein maken wij groene keuzes. Lees meer over onze fruitbomen, moestuin, bijenweid en wadi in dit artikel.

Een nieuwe kijk op kunststof

Over plastic bestaan veel misverstanden. Bij de introductie begin twintigste eeuw was het een baanbrekende innovatie; tegenwoordig veel meer een topic in de milieuproblematiek. Daarom heeft de kunststof- en rubberindustrie, waar ook wij onderdeel van zijn, de campagne Rethink Plastics gelanceerd. Hiermee gaan wij actief het gesprek aan over kunststof, rubber en daaraan gerelateerde thema’s die spelen binnen de Nederlandse economie en samenleving. Zo bespreekt Rethink Plastics o.a. 8 fabels en feiten over plastic. Meer hierover vind je op de website van Rethink Plastic. Heb je vragen over onze producten van kunststof? Neem dan contact op met onze productspecialisten: telefoonnummer +31 (0)314 664400. Wij informeren je graag.

Tuin Hulkenberg locatie Site te Wil

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief