Datum 6-10-2020
winterdienst_streuguebehaelter_transoplast

Strooizoutbakken: vochtvrije (buiten)opslag van strooizout

Zout strooien is de meest efficiënte manier om gladheid te bestrijden. Door zout met sneeuw of ijzel te mengen ontstaat er pekel. Deze vloeistof verlaagt het vriespunt, waardoor het bevriezingsproces stopt. Strooizout wordt in speciale kunststof strooizoutbakken opgeslagen. Zout gaat namelijk klonteren wanneer het in aanraking komt met vocht. Wij leveren kunststof strooizoutbakken voor het vochtvrij en vorstvrij opslaan van strooizout. De bakken zijn geschikt voor binnen- en buitenopslag. Onze kunststof strooizoutbakken zijn met korte levertijd in onze webshop te bestellen.

Direct naar kunststof strooizoutbakken:

Strooizoutbak 210 liter
Strooizoutbak 210 liter
Strooizoutbak 400 liter
Strooizoutbak 400 liter
Strooizoutbak 535 liter
Strooizoutbak 535 liter
Strooizoutbak 670 liter
Strooizoutbak 670 liter

Kunststof strooizoutbakken: robuust, vorstbestendig en praktisch in gebruik

Vergrendelbaar en optioneel met opdruk
Vergrendelbaar en optioneel met opdruk

Om klonteren van zout te voorkomen, wordt strooizout bewaard in droge, vochtvrije opslagbakken. Deze strooizoutbakken zijn gemaakt van vorstbestendig HDPE kunststof. De strooizoutbakken kunnen probleemloos ingezet worden bij temperaturen van -30°C tot +70°C. De kunststof bakken hebben een dekselvergrendeling die eventueel met een hangslot afgesloten kan worden. De robuuste en corrosievrije scharnieren zorgen voor een perfecte verbinding van deksel en container. Onze strooizoutbakken zijn leverbaar in diverse inhoudsmaten. De bakken zijn dankzij de vier poten of uitvoering met sledes ook in beladen toestand makkelijk verplaatsbaar. Bovendien kunnen de bakken van een opdruk worden voorzien.

Afbeelding: Kunststof_vaten_vat_met_deksel

Vloeistofdichte vaten voor een vochtvrije opslag

In bouwmarkten en supermarkten wordt strooizout in eenheden van 10 tot 25 kilo verkocht. Deze hoeveelheden strooizout kunnen optimaal bewaard worden in kunststof wijdmondvaten. Deze handzame vaten hebben een hermetisch afsluitbare deksel, waardoor de inhoud vrij is van vocht, vloeistof en lucht. Dankzij de ruime opening kan het strooizout voor gebruik gemakkelijk met de hand of met een schepje uit het wijdmondvat gehaald worden.

Meer informatie over strooizoutbakken of direct online kopen?

Voor meer informatie neem je contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst! Onze kunststof strooizoutbakken zijn bovendien direct in onze webshop te bestellen. Eenvoudig besteld én binnen 1-2 werkdagen geleverd. Lees ook ons weblog 'Gladheidbestrijding: hoe, waar en wanneer gebruik je strooizout?' voor meer tips en toepassingen.

Link: https://www.hulkenbergshop.nl/blog/detail/sCategory/561/blogArticle/17?_ga=2.152132729.1915380904.1577952890-1667631525.1569921597

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief