Datum 7-6-2021

Palletboxen op wielen – nu in 6 kleuren leverbaar

Met een verrijdbare palletbox kun je de heftruck en pompwagen laten staan. Een palletbox op wielen rol je namelijk makkelijk met je mee. Veelvoorkomend zijn de grijze palletboxen op wielen, maar sinds kort zijn andere kleuren ook mogelijk. Zo hebben wij ons assortiment verrijdbare palletboxen uitgebreid met nieuwe kleuren. Palletboxen op wielen zijn bij ons standaard in 6 kleuren leverbaar: grijs, blauw, lichtblauw, rood, groen en geel. Overige kleuren leveren we op aanvraag.

Direct naar palletboxen op wielen

Grijze palletbox op wielen
Grijs
Blauwe palletboxen op wielen
Blauw
Lichtblauwe palletboxen op wielen
Lichtblauw
Rode palletboxen op wielen
Rood
Groene palletboxen op wielen
Groen
Gele palletboxen op wielen
Geel

Afmetingen palletboxen op wielen

De palletboxen op wielen zijn er in de afmetingen 800x600 mm, 1040x640 mm, 1200x800 mm en 1200x1000 mm. Een aantal zijn uitgevoerd met een scharnierende laadklep. Door de materiaalkeuze zijn de verrijdbare palletboxen inzetbaar bij de verwerking, de opslag en het vervoer van (onverpakte) levensmiddelen. Ook de blauwe, lichtblauwe, rode, groene en gele palletboxen op wielen zijn gemaakt van levensmiddelengeschikt kunststof.

Gekleurde palletboxen

Gekleurde palletboxen

Door de toepassing van palletboxen in verschillende kleuren kan een visueel onderscheid gemaakt worden tussen productielijnen of productsoorten. Hierdoor brengen de gekleurde ladingdragers meer structuur aan in de productie en de logistiek. De functie of de inhoud van de palletbox is dankzij de kleur direct duidelijk.

Kleurcoderingen communiceren zonder taal. Het vereenvoudigt de werkzaamheden en verkleint de kans op fouten. De kleur van verrijdbare palletboxen kan ook afgestemd worden op de huisstijl. Hierbij zijn de ladingdragers gepersonaliseerd in kleur en eventueel voorzien van een logo.

Welke wielen onder de palletbox?

Onze palletboxen op wielen zijn standaard voorzien van vier rubberen zwenkwielen. Wielen van rubber hebben een lage rolweerstand, een goede geluidsdemping en zijn schokbestendig. Door de rubberen wielen rammelen de verrijdbare palletboxen niet. Ook laten rubberen wielen geen strepen achter op de vloer. Onze palletboxen leveren wij ook met kunststof (nylon) wielen. Deze massieve wielen zijn geschikt voor gladde, vlakke vloeren in vochtige ruimtes. Kunststof wielen zijn bovendien eenvoudig schoon te spuiten.

De verrijdbare palletboxen hebben vier zwenkwielen. Hierdoor is de palletbox zeer wendbaar. Andere wieluitvoeringen, zoals bokwielen of geremde zwenkwielen, zijn op aanvraag leverbaar. Ook een palletbox met een combinatie van twee zwenkwielen en twee bokwielen is mogelijk. Meer informatie over de mogelijkheden en de uitvoeringen van wielen is terug te vinden in onze kennisbank.

Meer informatie

Bij vragen over gekleurde palletboxen op wielen kun je bij ons terecht op telefoonnummer +31 (0)314 664400 of per e-mail info@hulkenberg.nl. Je ontvangt een vrijblijvend advies en offerte voor jouw specifieke toepassing. Wij helpen je graag verder.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief