Datum 8-10-2020
Ronja Kirchner

Nieuw op onze marketing: Ronja Kirchner

Newsberichte, Blogs, Social-Media Beiträge und Produkttexte – sinds kort komen alle Duitse teksten van de hand van Ronja Kirchner. Zij is onze nieuwe collega op de marketing en communicatie. Met haar journalistieke ervaring en passie voor schrijven past deze veelzijdige contentfunctie perfect bij haar.

 

Van studieboeken naar stapelbakken

Ronja studeerde afgelopen zomer af. Sindsdien mag zij zich Bachelor of Arts in media-economie en mediamanagement noemen. Eigenlijk waren alle vakken van haar studie interessant, maar toch sprong er één opdracht uit. Dat was een praktijkopdracht waarbij ze een enquête hield onder de generatie Z over een nieuwsapp. Ronja presenteerde haar bevindingen bij een bedrijf in online en offline nieuwsgeving. Vooral het toepassen van kennis in de praktijk beviel haar goed en dat is precies wat zij bij ons gaat doen: vanuit haar kennis en creativiteit informatieve en commerciële content creëren.

Ronja Kirchner

Lezen in Zeeland

Dat ons marketing- en communicatieteam veel disciplines zelf oppakt, was één van de dingen die Ronja direct opviel bij Hulkenberg en Transoplast. Van videografie en fotografie tot online marketing; het gebeurt allemaal binnenshuis, met elkaar en in een fijne sfeer. Een ideale plek om haar specialismes verder te ontplooien.

Ronja heeft een passie voor schrijven, maar ook lezen is één van haar favoriete bezigheden. Het genre van het boek maakt haar eigenlijk niet uit, zolang het verhaal maar spannend is. Daarnaast brengt Ronja veel tijd door met vrienden en familie. Tijdens vakanties reist ze vaak af naar de Nederlandse kust. Al van kinds af aan brengt ze een groot deel van haar vakanties door in ons eigen Zeeland.

Ronja, welkom bij de club. Wij wensen je veel plezier en succes in jouw nieuwe functie bij Hulkenberg en Transoplast.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief