Datum 17-2-2022

Nieuw | Inzetbakjes voor opbergboxen in formaat 400 x 300 mm

Kunststof inzetbakjes

Losse kleinere bakken die samen een perfecte indeling vormen in een grotere opbergbak of koffer, dat is het idee achter onze kunststof inzetbakjes. De afmetingen van de inzetbakjes zijn afgestemd op de grotere bak waarin ze geplaatst worden. Wij leveren inzetbakken voor Euronorm stapelbakken in formaat 600 x 400 mm en sinds kort ook voor opbergboxen in het compactere 400 x 300 mm formaat.

stapelen en nesten van inzetbakjes
stapelen en nesten

Eenvoudig de bakindeling wijzigen

Inzetbakjes zijn uitneembaar en dat is een groot voordeel ten opzichte van een vaste bakindeling. Met inzetbakjes kan de bakindeling namelijk eenvoudig gewijzigd worden. Ook kun je een inzetbakje even uit de koffer halen, bijvoorbeeld als je voor een project bepaalde productonderdelen nodig hebt. Je kunt de inzetbakjes voor 400 x 300 mm opbergboxen bovendien onderling stapelen en nesten.

Van foodgrade kunststof

De inzetbakjes zijn gemaakt van levensmiddelengeschikt kunststof en daardoor geschikt voor toepassingen met onverpakt voedsel. De bodem en zijwanden zijn gesloten. Hierdoor zijn de kunststof inzetbakjes volledig vloeistofdicht.

Compleet pakket: kunststof koffer met inzetbakjes

Kunststof koffers in formaat 400 x 300 x H 120 mm zijn inclusief inzetbakjes als compleet pakket in onze webshop te bestellen. Er is keuze uit 7 verschillende bakindelingen, zoals acht kleine inzetbakjes 1/8 in één koffer, maar ook de combinatie van één inzetbak 1/2 naast twee inzetbakjes 1/4 is mogelijk.

Kunststof koffer met 7 verschillende indelingen

Maak zelf de ideale combinatie van kleuren en bakken

De inzetbakjes zijn ook los verkrijgbaar en te combineren met onze gekleurde opbergboxen. Je kunt dan zelf de gewenste indeling en kleurencombinatie samenstellen. De inzetbakjes zijn leverbaar in de kleuren grijs en zwart. Bij de stapelbakken, dekselbakken en koffers is er keuze uit de kleuren rood, oranje, groen, blauw, geel, grijs en zwart. Wij personaliseren de opbergboxen op aanvraag met een bedrukking. Hierbij bedrukken wij de opbergbox met logo, tekst of nummering. Benieuwd naar de mogelijkheen? Neem dan contact op, telefoonnummer +31 (0)314 664400. We helpen je graag verder.

Gekleurde koffers met inzetbakjes

Andere toepassingen met inzetbakjes

Ook in bureaulades, voorraadkasten en magazijnstellingen zorgen inzetbakjes voor overzicht en productbescherming. Zo kunnen voorraadproducten met verschillende vormen en maten makkelijk geordend en opgeborgen worden. Hierbij kun je de grootte van het inzetbakje afstemmen op het product dat er in opgeborgen wordt. De compacte kunststof inzetbakjes beschermen de inhoud tegen beschadiging en verlies. Wat je zoekt is bovendien snel gevonden, wanneer de opslagruimte praktisch is ingedeeld en geordend. Inzetbakken zijn zeer geschikt voor het overzichtelijk opbergen van o.a. gereedschappen, schroeven en spijkers, kantoorartikelen en speelgoed.

Inzetbakken in opbergboxen

Meer informatie

Voor meer informatie over kunststof inzetbakken neem je contact met ons op, telefonisch +31 (0)314 664400. Liever direct bestellen? Ga naar onze webshop voor het eenvoudig bestellen van kunststof inzetbakken voor opbergboxen in formaat 400 x 300 mm en opbergboxen in formaat 600 x 400 mm. Ook een compleet pakket met een kunststof koffer in formaat 400 x 300 mm en inzetbakjes is direct bestelbaar in onze webshop. Wij leveren de kunststof inzetbakjes en bijbehorende opbergboxen in 1-2 werkdagen.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief