Datum 16-2-2021
Magazijnbakken praktijk

Magazijnbakken met grijpopening voor een optimale orderpicking

Een goed georganiseerd magazijn scheelt niet alleen in inspanning; het levert je ook tijdwinst op. Met magazijnbakken realiseer je een overzichtelijke goederenopslag en efficiënte orderpicking. Magazijnbakken herken je aan de ruime inwerpoping, maar er is meer. Alle eigenschappen, voordelen en (maatwerk)mogelijkheden van onze magazijnbakken vind je in dit artikel.

Groene magazijnbak met inwerpopening

Overzichtelijk magazijn

Met overzicht in je goederenopslag is orderpicking een koud kunstje. Daarom zijn onze magazijnbakken uitgerust met een ruime inwerpopening. Deze opening zit in één van de zijwanden; aan de lange of aan de korte zijde van de bak. Door deze inwerpopening kunnen goederen makkelijk op voorraad gelegd worden en zijn ze na bestelling snel gevonden en gepickt. Ook wanneer de magazijnbakken op elkaar gestapeld staan, is de inwerpopening volledig toegankelijk.

Stapelbakken met inwerpopening

In drie Euronorm bodemmaten

De magazijnbakken met inwerpopening zijn leverbaar in drie bodemmaten: 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. Dankzij het Euronorm formaat zijn de magazijnbakken perfect te combineren met rolcontainers, transportrollers en pallets in dezelfde maatvoering. Een 600x400 mm magazijnbak plaats je bijvoorbeeld zonder ruimteverlies op een transportroller met hetzelfde formaat. Zo kun je met Euronorm bakken jouw magazijn en interne logistiek optimaal inrichten.

Wij leveren de magazijnbakken in verschillende hoogtes. De bakken hebben gesloten wanden en bodems. Liever een bak met geperforeerde zijwanden? Wij leveren ook stapelkratten met grijpopening.

Robuust, stabiel stapelbaar en foodproof

Onze magazijnbakken hebben een versterkte bodem. Daardoor zijn ze zwaar belastbaar; ook wanneer ze in stapeling staan. Met behulp van de handgrepen zijn de bakken eenvoudig te tillen, te stapelen en te verplaatsen. Bijpassende scharnierdeksels zijn bij ons uit voorraad leverbaar. De magazijnbakken zijn ook met deksel stabiel stapelbaar. Bovendien zijn de bakken van levensmiddelengeschikte materiaal en geschikt voor direct contact met (onverpakte) voedingswaren.

Zelfklevend etikethouder

Etikethouders, bedrukking en andere opties

Direct weten wat de bakinhoud is – met etikethouders kan het! Informatie over het product of de streepjescode kun je hier makkelijk op kwijt. Wij leveren zelfklevende etikethouders en etiketklemmen in verschillende formaten en uitvoeringen. Bekijk onze etikethouders.

Informatie kan ook verstrekt worden via een opdruk. Wij bedrukken onze magazijnbakken met standaardletters, bedrijfslogo's en doorlopende nummering. De opdruk is één kleur; hierbij is er keuze uit verschillende kleuren.

Onze magazijnbakken zijn leverbaar in 6 kleuren: grijs, geel, blauw, rood, groen en zwart. Voor speciale toepassingen bieden wij magazijnbakken met tussenschotten en magazijnbakken met transparante scharnierklep. Met de tussenschotten kan een passende bakindeling gemaakt worden. De transparante scharnierklep biedt extra bescherming aan de inhoud, zonder het zicht erop te verminderen.

Bedrukking met standaard letters
Bedrukking met standaard letters
Bedrukking met logo
Bedrukking met logo
Bedrukking met doorlopende nummering
Bedrukking met doorlopende nummering
Magazijnbak met tussenschotten
Magazijnbak met tussenschotten
Magazijnbak met transparante klep
Magazijnbak met transparante klep

Meer informatie

Ook een overzichtelijk, stabiel en efficiënt goederenmagazijn? Onderzoek welke magazijnbakken het best in jouw opslagruimte passen. Onze productspecialisten denken graag met je mee. Neem contact met ons op, telefonisch +31 (0)314 664400 of per e-mail info@hulkenberg.nl.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief