Cookies Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.
Datum 7-12-2017

Klinkende champagneglazen in de Hoftrammm en het Trammmhuys

In november viel er veel te vieren voor horecaondernemer Bobby van Galen en chef-kok Pierre Wind. Op 7 november reed hun Hoftrammm zijn duizendste rit door Den Haag. Dit unieke rijdende restaurant kreeg bovendien op 29 november een extra halte. Op deze dag werd restaurant Het Trammmhuys op de Laan van Middenburg 1 in Voorburg geopend. Zowel de Hoftrammm als het Trammmhuys werken met de glazenkorven, bordenbakken en verrijdbare onderstellen van Hulkenberg.

Pierre Wind en Bobby van Galen van het Trammmhuys in Voorburg

De Hoftrammm vervoert gasten - onze glazenkorven het glaswerk

De Hoftrammm rijdt 6 dagen per week door het centrum van Den Haag naar Scheveningen en weer terug. Aan boord genieten 44 gasten van de culinaire creaties van chef-kok Pierre Wind. Oprichter en eigenaar Bobby van Galen ontdekte een soortgelijk concept jaren geleden in het buitenland. Een droom was geboren en werd werkelijkheid dankzij crowdfunding. De voormalige Haagse tram met nummer 3035 rijdt sinds 2014 als culinair restaurant op het Haagse spoor en iedere rit zijn wij er een klein beetje bij. Het zijn namelijk onze glazenkorven 500 x 500 mm die de Bouquet wijnglazen reinigen en onze onderstellen die deze glazenkorven op de tram vervoeren.

Bobby van Galen: "Wij hebben voor de 50x50 cm korven gekozen omdat deze goed handelbaar zijn. Ze zijn sterk, maar niet al te zwaar. Na goed overleg met onze accountmanager bij Hulkenberg, Dave Welling, hebben we de juiste korfindeling kunnen bepalen. De korven werden daarna snel geleverd. Wij zijn al met al erg tevreden!"

Hulkenberg levert aan het Trammmhuys Den Haag

Opening Trammmhuys met keuken van oude tram

Met het Trammmhuys draait Bobby van Galen het concept om. Dit keer geen restaurant in een tram, maar een tram in een restaurant. Een oude GTL-tram fungeert als open keuken. Hier worden de gerechten voor de Hoftrammm voorbereid. Op zaterdag en zondag is dit bijzondere restaurant met ‘Cuisine a la Table’ geopend voor gasten. Op 29 november werd het Trammmhuys geopend.

Impressie 1000ste rit van de Hoftrammm

Impressie 1000ste rit van de Hoftrammm

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief