Datum 26-10-2020

Hulkenberg opnieuw DVS gecertificeerd

Pallet lasmachine

De productie van een maatwerk pallet

Om een duo of trio pallet te produceren verbinden wij twee of meerdere pallets met elkaar tot één groot palletdek. Nagenoeg ieder gewenst formaat is mogelijk. Het verlassen van meerdere kunststof pallets gebeurt middels de spiegellas-techniek. Met een stomplasmachine wordt een bijzonder sterke en hygiënische las gemaakt. Deze las verbindt pallets of palletdelen duurzaam met elkaar.

Kunststof pallets op maat, maar ook palletboxen en stapelbakken met een afwijkende afmeting, produceren wij in eigen huis. Hierdoor is levering al mogelijk vanaf één exemplaar.

De kwaliteit van verlast maatwerk

Met de techniek van kunststoflassen kan een pallet, palletbox of stapelbak vergroot of verkleind worden, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit en kwaliteit van het product. Het kunststof product dat naar de gewenste afmeting verlast is vormt één geheel. De stabiele constructie blijft daarbij intact. Zo behouden de pallets, palletboxen en stapelbakken hun draagvermogen en slag- en stootvastheid. De lasnaad die bijvoorbeeld twee pallets verbindt is even sterk als de rest van de pallet. De lasnaad is bovendien hygiënisch en strak afgewerkt, waardoor vuil en vocht geen enkele kans hebben.

Deutscher Verband für Schweißen und verwandte Verfahren

Meer informatie over onze lasverbindingen?

DVS staat voor Deutscher Verband für Schweißen und verwandte Verfahren. Meer over deze internationale norm voor verbindsspecialisten vind je hier. Liever direct persoonlijk advies over maatwerk? Neem dan contact op met onze productspecialisten: telefoonnummer +31 (0)314 664400 of per e-mail info@hulkenberg.nl. Wij zijn je graag van dienst.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief