Uw offerte
  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar

Klantenservice Contact met een specialist
Nieuws

Horecava RAI Amsterdam | 8 t/m 11 januari 2024 | Stand 01.230

De Horecava 2024 - daar wil je bij zijn! Vanaf 8 januari 2024 is de jaarlijkse horecavakbeurs terug in de RAI Amsterdam: 4 dagen lang inspiratie, innovatie, beleving én bekenden. Want werkelijk iedereen is erbij. Eventmanagers, koks, leveranciers van kassasystemen, bedrijfskleding en glazenkratten, maar ook koffieboeren, horecaprofessionals, ambachtelijke levensmiddelenproducenten en winkelinrichters. Jij komt toch ook?

Waarom mag je de Horecava niet missen?

De belangrijkste horecavakbeurs van Nederland biedt alles wat je zoekt op het gebied van horeca en gastronomie. Met haar informele sfeer en hoge opkomst is de Horecava vaak een weerzien van bekenden en bovendien de ideale plek om je netwerk te vergroten. Hier treffen namelijk ruim 65.000 horecaprofessionals van ruim 30.000 geïnteresseerde bedrijven elkaar. De Horecava is van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari van 10:00 tot 18:00 geopend.

 

Stand 01.230 – logistieke oplossingen voor de horeca

Hier zijn wij trots op. Als enige op de Horecava bieden wij een logistiek totaalpakket voor horecaondernemers. Bezoek onze stand in hal 1 op standnummer 01.230. Hier vind je logistieke oplossingen voor transport en opslag van glaswerk, bestek en servies, maar ook van warme en koude voedingsmiddelen. Ontdek ook onze vaatwaskorven op maat, die worden ingezet voor het wassen, vervoeren en opslaan van glaswerk en servies. Daarnaast laten wij een breed assortiment bordenbakken, afdekhoezen, onderstellen en glazenkratten zien. Al deze producten leveren wij ook op maat.

 

Meer informatie?

Benieuwd naar ons unieke programma voor de horeca, catering en verhuur? Bezoek dan onze stand 01.230 op de Horecava. Wil je niet wachten tot januari? Je vindt onze producten voor vaatwas, opslag en transport ook op onze website. Of neem contact met ons op: telefoonnummer +31 (0)314 66 44 00 en info@transoplast.nl. Wij helpen je graag verder.