Datum 12-1-2021

Horecava Limited | online event | maandag 1 februari 2021

Horecava 2021

De ruim 75.000 Horecava bezoekers konden in januari 2020 niet vermoeden dat het jaar zo’n wending zou krijgen. De zware tijden voor horecaondernemers duren nog altijd voort. Hierin perspectief bieden is wat de organisatoren van de Horecava voor ogen hebben. Met een online event, genaamd Horecava Limited, willen zij ervaringen en kennis uitwisselen.

Voorgaande jaren stonden wij altijd in de tweede week van januari op de Horecava. Dit jaar is er helaas geen RAI Amsterdam met 8 hallen vol beursstands, zoals die van ons. Als alternatief biedt de Horecava een online programma. Tijdens dit event kun je trendsessies, talkshows en paneldiscussies volgen over thema’s als consumentengedrag, voedselverspilling, hybride horeca, personeel en nieuwe verdienmodellen. Het event vindt plaats op maandag 1 februari 2021. Tickets zijn nu te bestellen op Horecava.nl.

Horecava editie 2020 (foto Horecava)

Van beursvloer naar thuiswerkplek

De Horecava is een evenement om naar uit te kijken. Iedere januari is Nederlands belangrijkste horeca vakbeurs weer een warm welkom voor koks, eventmanagers, koffieboeren, winkelinrichters en andere professionals in de horeca. Voor ons als vaste standhouder betekent de voorbereiding al voorpret. Van de proefopstelling van onze beursstand tot het verzamelen van de ladingdragers die meegaan naar de RAI Amsterdam.

Onze vrachtwagen inladen is altijd weer een uitdaging. Want naast onze vaatwaskorven, glazenkratten, bordenbakken, isolatiecontainers en rolcontainers gaan ook de nodige versnaperingen mee. Een bezoek aan de Horecava staat garant voor inspiratie, innovatie en interessante ontmoetingen. Deze vertrouwde happening krijgt dit jaar een andere invulling. Voor één keer verruilt de Horecava haar 112.000 m² beursvloer voor een online event. 

Kennis, innovatie en inspiratie

Het online event Horecava Limited biedt op maandag 1 februari 2021 online sessies op maar liefst zeven verschillende stages. Het programma varieert van nieuwe en innovatieve producten tot live proeverijen, waarbij je zelf kookt en proeft vanuit de thuisbezorgde tastingbox. Meer informatie over de verschillende stages vind je op Horecava.nl. De inschrijving voor deelname aan de Horecava Limited is inmiddels gestart.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief