Uw offerte
  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar

Klantenservice Contact met een specialist
Nieuws

Empack Brabanthallen Den Bosch | 5 en 6 april 2023 | Stand 1.C02

Empack 2023 - daar wil je bij zijn. Op 5 en 6 april is het weer zover: De top van de complete verpakkingsindustrie komt samen op Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. Hier worden de nieuwste producten, diensten en oplossingen in de verpakkingsindustrie getoond.

Empack 2023 – daar wil je bij zijn. Op 5 en 6 april is het weer zover: De top van de complete verpakkingsindustrie komt samen op Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook wij zijn aanwezig op de beurs. Hier worden de nieuwste producten, diensten en oplossingen in de verpakkingsindustrie getoond.

Wat is Empack?

Empack is uitgegroeid tot de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux. Op 5 en 6 april kom je als bezoeker in aanraking met de trends, problemen en actuele kansen omtrent de verpakkingstechnologie. Een uitgebreid programma biedt veel tips en tricks over de sector. Met 280 exposanten en ruim 5.500 bezoekers is Empack de #1 jaarlijkse ontmoetingsplek voor de nationale verpakkingscommunity.

Stand 1.C02 – maatwerk, duo pallets en meer

Maatwerk is ons specialisme en dat laten wij graag zien op onze stand 1.CO2 op Empack. Kunststof pallets op maat, maar ook palletboxen en stapelbakken met een afwijkende afmeting, produceren wij in eigen huis. Nagenoeg ieder gewenst formaat is mogelijk. Voorbeelden van ons maatwerk zijn de duo en trio pallets, de stapelbakken met afwijkende afmeting en de palletboxen op maat met trechterbodem of XL formaat.

Meer informatie?

Enthousiast geworden? Registreer je hier kosteloos voor een bezoek aan Empack 2023. Op 5 en 6 april vanaf 09:00 uur tot 17:00 vind je ons op stand 1.C02. Vragen over onze beursstand of producten? Neem contact met ons op telefonisch +31 (0)314 66 44 00 of per e-mail info@transoplast.nl. Wij helpen je graag verder.

 

Benieuwd hoe onze producten in het echt zijn of graag met een van onze productspecialisten spreken? Bezoek ons op een van de beurzen.

  • 6.500 + producten uit voorraad leverbaar