Datum 30-6-2020

Breed inzetbaar – de eurobak in 8 kleuren

De eurobak is niet voor niets één van de populairste producten in ons assortiment. Door de varia aan kleuren, formaten en uitvoeringen is deze kunststof stapelbak breed inzetbaar. Je komt ze tegen in magazijnen, kantoorarchieven en op scholen, maar ook in interieurs, op de camping en thuis in de voorraadkast. De eurobak is leverbaar in de kleuren geel, grijs, blauw, rood, groen, zwart, oranje en wit. Sommige toepassingen vragen om een bakuitvoering met deksel of met koffergrepen. Ook deze dekselbakken en kunststof koffers zijn in meerdere kleuren leverbaar. 

Opbergbakken in voorraadkast

Opbergbak in Euronorm formaat

Eurobakken zijn onderling perfect te combineren. Van het kleinste stapelbakje 200 x 150 mm tot de ruime 1000 x 400 mm bak – dankzij de Euronorm maatvoering stapelen de eurobakken stabiel op elkaar. Zo passen twee 200 x 150 mm bakken precies op één 300 x 200 mm bak, en plaats je twee 400 x 300 mm bakken op één 600 x 400 mm bak. Op deze manier kan een ideale en efficiënte indeling samengesteld worden, afgestemd op de ruimte of de toepassing waarvoor de bakken nodig zijn. Daarnaast kunnen de eurobakken zonder ruimteverlies gecombineerd worden met kunststof pallets, dolly’s en rolcontainers met een Euronorm formaat.

Onze eurobakken zijn gemaakt van stevig en levensmiddelengeschikt polypropeen (PP) kunststof. Ze zijn uitgevoerd met gladde binnenwanden. De hogere varianten eurobakken zijn voorzien van een versterkte bodem.

Direct naar eurobakken:

Euronorm stapelbak 200 x 150 mm
200 x 150 mm
Euronorm stapelbak 300 x 200 mm
300 x 200 mm
Euronorm stapelbak 400 x 300 mm
400 x 300 mm
Euronorm stapelbak 600 x 400 mm
600 x 400 mm
Euronorm stapelbak 800 x 400
800 x 400 mm
Euronorm stapelbak 800 x 600 mm
800 x 600 mm
Euronorm stapelbak 1000 x 400 mm
1000 x 400 mm
Scharnierdeksels in 6 kleuren

Accessoires voor opbergbakken

Met diverse accessoires kan de functionaliteit van een eurobak uitgebreid worden, bijvoorbeeld met de toevoeging van een scharnierdeksel en/of koffergreep. De standaard opbergbak wordt zo geüpgraded naar een afsluitbare dekselbak of een makkelijk verplaatsbare kunststof koffer. Zowel de opbergboxen, als de dekselbakken en koffers kunnen verder ingericht worden met inzetbakjes, verdeelstrips, vakverdelingen en schuiminterieurs. Zo kun je eenvoudig een passende bakindeling samenstellen. Daarnaast kan een etikethouder op de bak bijdragen aan een duidelijke informatievoorziening. Wij leveren deze etiketklemmen in verschillende uitvoeringen. Bekijk alle accessoires voor opbergbakken >>>

Dekselbakken speelgoed opbergbakken

Eurobak met scharnierdeksel

Voor goederen die je stofvrij en uit het zicht wilt opbergen, is een eurobak met scharnierdeksel de oplossing. Deze dekselbakken zijn met gesloten deksel stapelbaar. Dit geldt ook voor kleine dekselbakken op een groter formaat bak. Dekselbakken worden o.a. ingezet bij het opbergen van ordners in het kantoorarchief en door cateraars bij het vervoeren van tafeldecoratie. Ook thuis zorgen ze voor netheid en overzicht in garages, op zolders en bij het kinderspeelgoed. Met de snap-schuifsluitingen kan de scharnierdeksel makkelijk vergrendeld en geopend worden.

De deksels zijn leverbaar in 6 kleuren; de bakken in 8 kleuren. Een dekselbak waarvan de bak en de deksel in verschillende kleuren zijn, is op aanvraag leverbaar. Ons standaard assortiment bestaat uit dekselbakken in drie bodemmaten: 300 x 200 mm, 400 x 300 mm en 600 x 400 mm.

Direct naar gekleurde dekselbakken:

Grijze dekselbakken
Grijze dekselbakken
Gele dekselbakken
Gele dekselbakken
Blauwe dekselbakken
Blauwe dekselbakken
Rode dekselbakken
Rode dekselbakken
Oranje dekselbakken
Oranje dekselbakken
Oranje dekselbakken
Groene dekselbakken
Zwarte dekselbakken
Zwarte dekselbakken
Koffers met inzetbakken gereedschap

Dekselbak met koffergrepen

In een dekselbak met koffergrepen kun je niet alleen goederen veilig opbergen; ook het vervoer ervan gaat eenvoudiger. De stevige koffergrepen liggen fijn in de hand. Het draagcomfort is daardoor hoog. Kunststof koffers worden o.a. gebruikt voor de opslag van gereedschappen, licht- en geluidsapparatuur, kampeerspullen en voor horecabenodigdheden in de catering en verhuur. Net als de opbergboxen en de dekselbakken zijn de koffers in verschillende kleuren en afmetingen leverbaar. Door het hoogwaardig kunststof en de stevige bakconstructie wordt de inhoud optimaal beschermd tegen stof, ongediertes en schade. De mate van productbescherming kan vergroot worden door de toevoeging van inzetbakken, vakverdelingen of een schuiminterieur. 

Direct naar kunststof koffers:

Kunststof koffers 300 x 200 mm
Kunststof koffers
300 x 200 mm
Kunststof koffers 400 x 300 mm
Kunststof koffers
400 x 300 mm
Kunststof koffers 600 x 400 mm
Kunststof koffers
600 x 400 mm
Accessoires
Accessoires voor koffers

Meer informatie over eurobakken?

Ben je op zoek naar een opbergbox, dekselbak of koffer in Euronorm formaat en wil je daarover meer informatie? Onze productspecialisten helpen je graag verder. Neem contact met ons op, telefoonnummer +31 (0)314 664400. Ook als het gaat om maatwerk bakken. Wij leveren onze gekleurde stapelbakken op aanvraag ook in afwijkende afmetingen en andere kleuren. Ga naar Hulkenbergshop.nl voor het eenvoudig bestellen van gekleurde stapelbakken, dekselbakken en kunststof koffers direct uit voorraad: vandaag besteld, is binnen twee werkdagen in huis.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief