Datum 11-6-2019

Waarom de visboer kiest voor de vis fileerbak van Hulkenberg

Direct naar onze vis fileerbakken:

Vis fileerbak 15 liter
Vis fileerbak 15 liter
Vis fileerbak 30 liter
Vis fileerbak 30 liter
Vis fileerbak 35 liter
Vis fileerbak 35 liter
Vis fileerbak 60 liter
Vis fileerbak 60 liter
Vis fileerunit 100 liter
Vis fileerunit 100 liter

3 unieke pluspunten van onze fileerbakken:

De vis fileerbakken, ook wel bekend als haring schoonmaakbakken, worden door onze collega Erik voor iedere klant op maat gemaakt. Hij kent als geen ander de vereisten waaraan een goede fileerbak moet voldoen. Onze vis schoonmaakbakken onderscheiden zich op drie vlakken:

Afbeelding: Montage achterwand aan vis fileerbak

1. Hygiënisch en ergonomisch design

De fileerbakken zijn gemaakt van levensmiddelengeschikt kunststof. Dit materiaal is geheel glad en daardoor makkelijk en grondig te reinigen. Het werkblad, de zijwanden en de achterwand zijn bovendien vrij van oneffenheden waarin vuil kan achterblijven. 

Op wens van de visboeren heeft Erik de zijwanden van de fileerbak aangepast. De zijwanden zijn gedeeltelijk schuin. Erik: "Doordat de zijwanden schuin omlaag lopen heeft degene die de vis schoonmaakt meer bewegingsruimte en kan hij zijn ellebogen makkelijk kwijt."

Afbeelding: Afval wegwerpopening op maat

2. Perfecte afval-inwerpopening

Iedere fileerbak is maatwerk; zo ook de afval-inwerpopening. Tijdens het schoonmaken van de vis worden de visresten in deze opening geschoven. De visresten vallen vervolgens in de onderliggende viskist of bak. Waar de opening gesitueerd is, bepaalt de klant. Erik: "Onze klanten kiezen zelf de plek van de inwerpopening. Meestal wordt de opening rechts bovenin aangebracht. Ben je linkshandig dan kan de opening ook links in het werkblad gemaakt worden. Eigenlijk is iedere plek die de klant wenst mogelijk."

Afbeelding: Haring schoonmaak bak

3. Combineerbaar met bestaande viskisten

De fileerbakken zijn verkrijgbaar als losse opbouw en in combinatie met een standaard bak of viskist. Hierdoor zijn onze fileerbakken efficiënt inzetbaar en ook te combineren met de viskisten die je al in gebruik hebt. Bij de opbouw steken de zijwanden aan de onderzijde iets uit, waardoor het werkblad stevig op de rand van een viskist geklemd kan worden. De afneembare fileeropbouw staat daardoor uiterst stabiel gecentreerd op de viskist.

Meer informatie over vis fileerbakken?

Naast fileerbakken leveren wij onder meer viskisten, filetkisten en kunststof pallets. Bekijk daarom ook ons volledige assortiment voor de visserij. Voor meer informatie neem je contact op met onze productspecialisten: telefoonnummer 0314 664400 of per e-mail info@hulkenberg.nl.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief