Datum 3-8-2020
Gekleurde emmers

Alles rond met emmers, tonnen en vaten!

Niet recht toe recht aan, maar rond. Soms is een ronde ladingdrager meer geschikt dan een rechthoekige bak. Daarom vind je bij ons ook emmers, wasmanden, kuipen, tonnen en vaten van hoogwaardig kunststof. Deze producten zijn gemaakt van levensmiddelengeschikt kunststof of van gerecycled materiaal. Ze worden ingezet in onder meer de foodindustrie, de horeca, de ambachtelijke levensmiddelenverwerking en de farmacie. Ook tref je ze in en om huis; een emmer voor het autowassen, een afsluitbare voerton voor diervoeders en een stevige ronde wasmand. Lees meer over onze ronde ladingdragers. Liever direct bestellen? Ga naar onze webshop voor het eenvoudig bestellen en een snelle levering van emmers, tonnen en vaten.

Emmers in 7 kleuren

De rode 12 liter emmer is het populairste emmertje in onze webshop. We leveren de 12 liter emmer in 7 kleuren: grijs, blauw, groen, geel, rood, wit en zwart. De emmers van 20 liter en emmers van 30 liter zijn er uitsluitend in het wit en in het zwart. Alle inhoudsmaten zijn verkrijgbaar in zowel levensmiddelengeschikt en vriesbestendig kunststof als in gerecycled materiaal. 

Tonnen in 4 kleuren

Tonnen in 4 kleuren

De welbekende foodproof 75 liter witte kunststof ton krijgt in ons assortiment versterking van drie extra kleuren. Dit zijn geen uitvoeringen in ‘ton sur ton’, maar juist in de herkenbare primaire kleuren rood blauw en groen. Dat is belangrijk, want onze gekleurde tonnen worden als kleurcodering succesvol ingezet in de foodsector. Hier worden de verschillende voedselstromen van elkaar gescheiden in verschillende kleuren tonnen. Bij de selectie gaan bijvoorbeeld de afgekeurde producten in een rode ton; geschikte producten in een groene ton. Naast de 75 liter ton in vier kleuren, leveren we robuuste kunststof tonnen in 5 inhoudsmaten, van 40 liter tot 200 liter en in de kleur wit.

Multifunctionele kuipen

Van kuipen voor terrasplanten tot silomortelkuipen op bouwplaatsen – je komt deze multi inzetbare ronde ladingdragers op de meest uiteenlopende plekken tegen. Ze zijn leverbaar in de kleuren blauw, zwart, groen en wit en in 6 inhoudsmaten: van 30 liter tot 90 liter. De kuipen zijn net als al onze andere ronde ladingdragers verkrijgbaar in levensmiddelengeschikt kunststof of van gerecycled materiaal.

Direct naar kunststof kuipen:

Kuipen 30 liter
Kuipen 30 liter
Kuipen 45 liter
Kuipen 45 liter
Kuipen 65 liter
Kuipen 65 liter
Kuipen 70 liter
Kuipen 70 liter
Kuipen 85 liter
Kuipen 85 liter
Kuipen 90 liter
Kuipen 90 liter
Waterkluis met inhoud

Vaten en tanks

Eenmaal opgeborgen in een hermetisch afsluitbaar vat, is het desbetreffende product optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het hermetisch sluitende schroefdeksel maakt het vat lucht-, damp- en vloeistofdicht. De uitspraak ‘wat in het vat zit verzuurt niet’ gaat dan ook zeker op. Kunststof vaten en tanks worden gebruikt voor het veilig vervoeren van vloeistoffen. Ze worden ook ingezet als voerton voor het luchtdicht bewaren van diervoerders en als zuurkoolpot voor het fermenteren van zuurkool. Kanovaarders en andere watersporters gebruiken de kleine vaatjes als waterkluis waardoor hun persoonlijke bezittingen gegarandeerd droog de overtocht kunnen maken.

Veelzijdig inzetbaar dus. Laat je inspireren door onze blogs over kunststof vaten als waterkluis voor kanotochten of als voerton voor diervoeders. Meer productinformatie over ronde vaten, ovale tanks en super wijdmondvaten van levensmiddelengeschikt kunststof vind je op onze website.

Meer informatie over ronde ladingdragers?

Ben je op zoek naar emmers, tonnen, vaten of kuipen en wil je daarover meer informatie? Onze productspecialisten helpen je graag verder. Neem contact met ons op, telefoonnummer +31 (0)314 664400. Liever direct bestellen? Ga naar Hulkenbergshop.nl voor het eenvoudig bestellen van ronde ladingdragers: vandaag besteld, is binnen twee werkdagen in huis.

Waarom Hulkenberg?

  • Hoogwaardige producten
  • Innovatief
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Snelle levering

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief