Kunststof stapelbakken van Hulkenberg

Kunststof stapelbakken

Op zoek naar een kunststof stapelbak? Dan is er veel te kiezen. Stapelbakken zijn er namelijk in vele soorten: met gesloten wanden, met geperforeerde wanden of ook met een geperforeerde bodem, met deksel of in uitvoeringen die stapel-nestbaar zijn. Welke kunststof stapelbak het beste past, is helemaal afhankelijk van waar je hem voor nodig hebt.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze stapelbakken met gesloten wanden. Deze stapelbakken zijn leverbaar in euronorm afmetingen, in afwijkende formaten én op maat gemaakt.

Ga direct naar:

Gesloten stapelbakken
Stapelbakken gesloten
Stapelkratten geperforeerd
Stapelkratten geperforeerd
Stapelbakken met grijpopening
Magazijnbakken
Stapel-nestbare bakken
Stapel-nestbare bakken
Kunststof dekselbakken
Stapelbakken met deksel

Kunststof stapelbakken als opslagsysteem

Kunststof stapelbakken, ook wel plastic stapelbakken genoemd, kom je in vrijwel iedere organisatie tegen. Kunststof stapelbakken worden onder andere ingezet bij het vervoer en de opslag van goederen, bij het inzamelen van afval en bij het sorteren van onderdelen.

Stapelbakken in Euronorm formaat

Kunststof stapelbakken in Euronorm formaat

Kunststof stapelbakken zijn er in vele afmetingen. De volgende Euronorm afmetingen worden het meest gebruikt: 200 x 150 mm, 300 x 200 mm400 x 300 mm600 x 400 mm, 800 x 400 mm, 800 x 600 mm en 1000 x 400 mm. Euronorm stapelbakken hebben het grote voordeel dat ze perfect passen op een europallet, een industriepallet, een rolcontainer of een verrijdbaar onderstel. Bovendien kunnen kunststof stapelbakken met verschillende bodemmaten onderling gestapeld worden. De kunststof bakken in Euronorm formaat staan uiterst stabiel op elkaar én door hun maatvoering efficiënt op de pallet. Euronorm stapelbakken vormen een eerste stap naar een efficiënte en effectieve goederenbehandeling.

Stapelbak voor koffiezetapparaat

Kunststof stapelbakken op maat

Ben je op zoek naar een stapelbak in een speciaal formaat? Wij bieden een breed programma kunststof bakken in afwijkende maten. Daarnaast leveren wij kunststof stapelbakken op maat, zoals onze 'Coffee to Go'. Deze stapelbak is speciaal gemaakt voor het vervoer van een koffiezetautomaat. Wij hebben hiervoor twee kunststof bakken op elkaar gemonteerd en voorzien van een speciaal binnenwerk voor de koffiezetautomaat met accessoires.

Met onze ervaring en ons enthousiasme vinden wij het een sport om voor iedere specifieke vraag een perfect passende kunststof stapelbak te leveren.

Kenmerken stapelbakken:
Een stapelbak heeft vier gesloten wanden en een dichte bodem. Stapelbakken zijn sterk, stabiel en zwaar belastbaar.
Een stapelbak met versterkte (rib)bodem voorkomt doorbuiging. Stapelbakken van kunststof zijn eenvoudig te reinigen.
Kunststof stapelbakken zijn levensmiddelengeschikt. Kunststof stapelbakken met geïntegreerde vakverdelingen bieden extra bescherming tegen breuk of beschadiging.
Een kunststof bak beschermt de inhoud tegen invloeden van buitenaf. Stapelbakken zijn leverbaar met scharnierend deksel, koffergrepen en open of gesloten handgrepen.
Een opdruk (logo of tekst) op een stapelbak is eenvoudig te realiseren en vergroot de herkenbaarheid. Stapelbakken en stapel-nestbare bakken zijn er in Euronorm afmetingen en in afwijkende afmetingen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief